KS2 TIMETABLE- Year 3 Autumn Term

8.50 – 9.10am Registration	9.10am	Session One 9.15am – 10.30am (75 minutes)			10.30-	Session 10.45am – 1 (90 minu	12.15-1.00		Sessi 1pm - (135	m.			
MONDAY	Prayer	LH- PE 9.15 – 10.15am (1 hour) CC- Computing		Reading Practice 10.15 – 10.30am (15 minutes)	В	CC – PE 10.45 11.45am (1 hour) LH - Computing	Maths 11.45 – 12.15pm (30 minutes)	L	English 1pm – 2pm (1 hour)		History 2pm – 3pm (1 hour)		Reading for Pleasure 3-3.15pm (15 minutes)
TUESDAY	Prayer	KS2 Ten:Ten Assembly 9.15–9.30am (15 minutes) (1 hou		0.30am	R	English 10.45 – 11.45am (1 hour)	RE 11.45 – 12.15am (30 minutes)	U	Art 1pm-2pn (1 hour)	1pm-2pm		3pm ur)	Reading for Pleasure 3-3.15pm (15 minutes)
WEDNESDAY	Prayer	Hymn RE 9.30 - 10		0.30am	Е	English 10.45 – 11.45am (1 hour) Guided Reading	MFL 11.45 – 12.15pm (30 minutes)	N	KFC 1 - 1.10p m (10 minutes)	Maths 1.10pm – 2.10pm (1 hour)	om – 1.10 om 2.10pm		Reading for Pleasure 3-3.15pm (15 minutes)
THURSDAY	Prayer	English 9.15 – 10.15am (1 hour)		Reading Practice 10.15 – 10.30am 15 minutes)	A	Maths 10.45 – 11.45am (1 hour)	RHE 11.45 – 12.15pm (30 minutes)	С	KFC 1 - 1.10p m (10 minutes)	DT 2.10-3.10pm (1 hour)		RE 2.10 – 3.15pm (65 minutes) Next week RE	
FRIDAY	Prayer	English 9.15 – 10.15am (1 hour)	1	PE Daily Mile 10.15-10.30 15 mins	K	Maths 10.45 – 11.45am (1 hour)	Child Led Prayer 11.45 – 12.15pm (30 minutes)	Н	KFC 1 - 1.10p m (20 minutes)	Reading Practise 1.10 – 2.10pm (1 hour)		Spelling /Handw riting 2.10 - 3.00 (50 minutes)	Reading for Pleasur e 3- 3.15pm (15 minutes)